Les våre kunders egne ord om tjenesten.

“GODE BETINGELSER OG OPPFØLGING. ENKELT OG RASKT GJENNOMFØRT."

Zensum har over 2 300 anmeldelser på Trustpilot med en gjennomsnittlig kundetilfredshet på 9,3 av 10 mulige. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Les noen utvalgte anmeldelser nedenfor.

"Helt fantastisk tilbudet"

Khaled

Ble ringt av en gutt først helt tilfeldig, og jeg trodde at det var bare mass men til slutt fikk jeg bytte forbrukslånet mitt til halvert renten uten at det koster meg noe. Anbefales på det sterkeste de samarbeider med mange banker og kan finne en veldig god tilbudt til alle.

"Snabbt och smidigt"

Hilde

Utrolig hyggelig var du William 😄Må takke så mye for hjelpen med å finne det billigste lånet til meg. Stilte opp hvis jeg trengte noe hjelp i lånesøknaden. Ringte meg også for å høre om lånet var utbetalt. Tusen takk for hjelpen 🌞

"The service i got from Zensum was of high standard"

John

The service i got from Zensum was of high standards. My contact here was Simon and Harry they were a massive help to me and i would recommend this company to anyone.

"Tusen takk med hilsen"

Elias

Hei! Jeg takker dere for den fantastiske hjelpen jeg fikk av dere i Zensum. Tusen takk WILLIAM og HAMPUS. Eg anbefaler alle som trenger noe ekstra penger eller noe LÅN, ta kontakt med ZENSUM uten noe bekymringer. Jeg er så glad at eg har fåt 500,000 kr. idag den 6/6/18 for å kunne refinnansierer lån i flere banker. Tusen takk med hilsen.

"Gode betingelser og oppfølging"

Desiree

Tett oppfølging, uten at det var masete. Bedre betingelser enn eksisterende storbank på forbrukslån. Enkelt og raskt gjennomført. Digital opplasting av siste lønnslipp var vel eneste krav tror jeg. Anbefaler å si ja når de ringer.