LÅN OPP TIL 500 000 KR

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet der du kan bruke pengene til det du vil, uansett om du vil renovere kjøkkenet, kjøpe en ny bil eller samle eksisterende lån og kreditter.

Når du har bestemt deg for å søke om et forbrukslån, er det smart å sammenligne tilbud fra ulike banker og långivere. Det kan variere mye i renter og tilbud mellom ulike långivere. Forhandling og sammenligning kan spare deg mange penger og gi en mulighet til å betale lånet raskere.

Hvor mye vil du låne?

Ønsket lånebeløp

150 000 kr

Tilbakebetaling

5 år

Omtrentlig pris

3261 kr/måned

Renten er flytende og settes individuelt, mellom 6,9 %-29,06 %, høyeste effektive rente 33,23 %. Eksempelrente er 11 % (effektiv). Totalbeløp for et annuitetslån på 150000 kr, kostnad 45660 kr, 5 år løpetid, 3261 kr/mån, 0 kr i etableringsgebyr og administrasjonsgebyr blir 195660. Nedbetalingstid er mellom 1-15 år.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån betyr at lånet er usikret, i motsetning til for eksempel et boliglån. Lånebeløpet for et forbrukslån er ofte fra noen få tusen kroner opp til 500 000 kroner. Renten på et forbrukslån er basert på hvor rimelig långiver anser at du kan tilbakebetale lånet. Det er viktig å sammenligne alternativene dine før du tar lånet, for å sikre at du får de beste mulighetene. Når du har funnet en långiver som passer deg, velger du den tilbakebetalingstiden som passer din økonomiske situasjon best.

Vanlig forbrukslån

Et forbrukslån kan brukes til å finansiere et bilkjøp, renovere huset ditt eller hjelpe deg når en uforutsett, stor betaling dukker opp.

En annen vanlig grunn til å ta et forbrukslån er at man vil samle flere ulike lån og kreditter til bare ett og samme lån. Å ha flere mindre kreditter og lån er ofte betydelig dyrere og har en høyere effektiv rente i forhold til å ha alt samlet i bare ett lån. Du vil få mindre avgifter og kan lettere holde styr på betalingene dine. Hvis du samler alle lånene og kredittene dine, vil kredittverdien din bli bedre, og det kan påvirke den renten du blir tilbudt.

Hvor lang tid tar det?

En søknad med oss tar bare noen minutter å fullføre. Etter at søknaden er fullført, sender vi deg bekreftelse på at vi mottatt søknaden, deretter kommer din personlige saksbehandler at kontakte deg og hjelpe deg med å skreddersy det beste tilbudet.

Hva må du gjøre?

Før du sender inn en søknad, er det viktig at du gir informasjon om eksisterende lån og studiepoeng. Du kan bli spurt av utlåner om å supplere søknaden din med informasjon om sysselsetting og id-papirer. Hvis du forbereder dette, vil det gå raskere å behandle søknaden din og finne et nytt og billigere lån.