Vi prioriterer deg

Når du trenger å samle eksisterende lån og kreditter eller trenger et nytt lån er det en god idé at sammenligne med flere långivere. Med Zensum får du mulighet att sammenligne med Norges ledende långivere, og Zensum prioriterer alltid deg. Under prosessen vil din saksbehandler se over din økonomiske situasjon for og finne en løsning som passer deg best. Du har alltid mulighet at kontakte din saksbehandler hvis du har spørsmål eller bekymringer. Sammen finner vi en skreddersydd løsning for deg.

Hvor mye vil du låne?

Ønsket lånebeløp

150 000 kr

Tilbakebetaling

5 år

Omtrentlig pris

3261 kr/måned

Renten er flytende og settes individuelt, mellom 6,9 %-29,06 %, høyeste effektive rente 33,23 %. Eksempelrente er 11 % (effektiv). Totalbeløp for et annuitetslån på 150000 kr, kostnad 45660 kr, 5 år løpetid, 3261 kr/mån, 0 kr i etableringsgebyr og administrasjonsgebyr blir 195660. Nedbetalingstid er mellom 1-15 år.

Hvordan virker det?

Når du vil låne penger, kan du enten fylle ut søknaden din her eller ringe oss og snakke direkte med en av våre saksbehandler. Etter at søknaden din er mottatt og behandlet, vil våre partnere komme med tilbud. Deretter kommer din saksbehandler at kontakte deg for at fortelle deg om tilbudene. Sammen vurderer vi tilbudene for at finne den beste løsningen for deg.

Zensums låneformidlings tjeneste har følgende grunnkrav.

For at du skal kunne bruke våre tjenester, må du oppfylle visse lånekrav:

  • Du må væare 20 år.
  • Være folkeregistrert i Norge i minst ett år
  • Du har en fast inntekt fra arbeid, pensjon eller uføretrygd.
  • Din årsinntekt er minst 200.000 før skatt.
  • Ikke ha en sak med inkasso eller namsmann.
  • Ingen betalingsanmerkning
Medsøker

Hvis du er usikker på om du oppfyller minimumskravene til å låne penger, kan det være fint å få en medsøker. Hvis du har en medsøker når du sender inn søknaden din, har du større sjanse til å få lånet innvilget. Du har også større mulighet for å få en bedre rente hvis det er to personer som er ansvarlige for betalingen.

Hvor lang tid tar det?

En søknad med oss tar bare noen minutter å fullføre. Etter at søknaden er fullført, sender vi deg bekreftelse på at vi mottatt søknaden, deretter kommer din personlige saksbehandler at kontakte deg og hjelpe deg med å skreddersy det beste tilbudet.

Hva må du gjøre?

Før du sender inn en søknad, er det viktig at du gir informasjon om eksisterende lån og studiepoeng. Du kan bli spurt av utlåner om å supplere søknaden din med informasjon om sysselsetting og id-papirer. Hvis du forbereder dette, vil det gå raskere å behandle søknaden din og finne et nytt og billigere lån.