SAMLE DINE LÅN OG KREDITTER

Har du lån og kreditter fra ulike banker og långivere? Med flere lån og kreditter kan dine månedlige gebyrer være meget høy og det kan også være vanskelig at styre med flere bankene. Det kan derfor være en god idé å søke om at få samle lånene under en og samme utlåner i stedet.

I tillegg til at du vil få en lavere rente og gebyr, blir det også enklere å betale på lånet ditt, da det er en eneste betaling til en bank.

Hvor mye vil du låne?

Ønsket lånebeløp

150 000 kr

Tilbakebetaling

5 år

Omtrentlig pris

3261 kr/måned

Renten er flytende og settes individuelt, mellom 6,9 %-29,06 %, høyeste effektive rente 33,23 %. Eksempelrente er 11 % (effektiv). Totalbeløp for et annuitetslån på 150000 kr, kostnad 45660 kr, 5 år løpetid, 3261 kr/mån, 0 kr i etableringsgebyr og administrasjonsgebyr blir 195660. Nedbetalingstid er mellom 1-15 år.

Hvordan virker det?

Når du vil samle lånene dine, kan du enten fylle ut søknaden din her eller ringe oss og snakke direkte med en av våre saksbehandler. Etter at søknaden din er mottatt og behandlet, vil våre partnere komme med tilbud. Deretter kontakter din saksbehandler deg for personlig rådgivning. Under den personlige rådgivningen vurdere vi tilbudene og sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Zensums låneformidlings tjeneste har følgende grunnkrav.

For at du skal kunne bruke våre tjenester, må du oppfylle visse lånekrav:

  • Du må væare 20 år.
  • Være folkeregistrert i Norge i minst ett år
  • Du har en fast inntekt fra arbeid, pensjon eller uføretrygd.
  • Din årsinntekt er minst 200.000 før skatt.
  • Ikke ha en sak med inkasso eller namsmann.
  • Ingen betalingsanmerkning
Medsøker

Hvis du er usikker på om du oppfyller kravene for å lage en søknad, kan de være fint å få en medsøker. Hvis du har en medsøker når du sender inn søknaden din, har du større sjanse til å få lånet innvilget. Du har også høyere sjanse til å få en bedre rente og vilkår ner to personer er ansvarlig for betalingen.

Hvor lang tid tar det?

En søknad med oss tar bare noen minutter å fullføre. Etter at søknaden er fullført, sender vi deg bekreftelse på at vi mottatt søknaden, deretter kommer din personlige saksbehandler at kontakte deg og hjelpe deg med å skreddersy det beste tilbudet.

Hva må du gjøre?

Før du sender inn en søknad, er det viktig at du gir informasjon om eksisterende lån og studiepoeng. Du kan bli spurt av utlåner om å supplere søknaden din med informasjon om sysselsetting og id-papirer. Hvis du forbereder dette, vil det gå raskere å behandle søknaden din og finne et nytt og billigere lån.